2013. június 21., péntek

Oltas-szivas

Nem gondoltam volna,hogy pont Hedi oltasaval fogjuk szivni a legnagyobbat. Amikor kijottunk,egy frankfurti gyerekorvosi rendelo megerositette emailben,hogy Nemetorszagban ingyenesen megkaphatja Hedi az europai egeszsegbiztositasi kartyara az oltasait. Az a rendelo sajna nem tudott tobb beteget felvenni,de szerencsere itt helyben talaltam egyet. Meg otthon leegyeztettem az idopontot,es eljott az oltas napja.
Hat szerintuk a kartyank csak surgossegi ellatasra jo,ugyhogy javasoltak,kossunk biztositast. Hazamentunk csalodottan,kiderult,hogy jobban megeri,ha Norbi hazarepul Hedivel es vissza. Persze elotte futottunk jopar kort meg az oep-pel is,egyszer ezt mondtak,egyszer azt. A gond az,hogy idekint nem kotelezo oltani a gyerekeket,de ha en nem oltatok,akkor otthon megbuntetnek :) Milyen szuper :)
Szoval sok telefon utan elhataroztuk,Norbi hazaviszi Hedit (csak azert o,mert kicsit otthonosabban mozog a reptereken,na meg Hedi a hordozojaval mar tobb,mint 10 kilo,es a cumizast konnyebb kivitelezni barhol,mint a szoptatast) Sajna nem vagyok az az osanya tipus,akit nem zavarnak a korulottelevok,es szemermetlenul barhol,barmikor racuppantja a babajat :)
Szoval egyelore ott vagyunk,hogy ma 4 hos Hedi,es meg nem kapta meg a 3 hos oltasat,mert mult heten Hedi betaknyosodott (Emma a jatszoteren egy kohogos kislannyal jatszott,jippi), ezen a heten meg tele volt a szerdai gep (csak szerdan van idopont nelkuli orvosi tanacsadas,irto rugalmasak :D), szoval remeljuk szegeny Hedi jovo szerdan azert megkapja az oltasat,mielott vmi nagy jarvany erne el minket :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése