2013. július 18., csütörtök

Szomszedok es egyeb allatfajtak ;)

Erdemes emlitest tennem a szomszedsagunkrol is :)
Felettunk lengyelek laknak,mint kiderult, 2 eve. Mult heten jopar napon keresztul buliztak,amit annyira nem dijaztunk,de a gyerekeket nem zavarta,es mi is tudtunk aludni..mint kiderult,a telekszomszedokat rosszabbul erintette,es bepanaszoltak oket a tulajnak,aki helyrerakta oket.
Ami fura veluk kapcsolatban,hogy majdnem minden este ritmusos duborgest hallunk fentrol...vagy vmi lengyel nepitancot jarnak,vagy Jumanjit jatszanak :D Jobb otletem nincs,esetleg xbox kinect Dance central :)
Az alattunk (tulajdonkepp a pinceben) lako Nadine erdekes jelenseg. Amikor talalkozunk vele,egy tunemeny,mindig kedves,mosolyog...de gyakran kiabalnak (inkabb ordibalnak) a baratjaval,es utana mintha semmi nem tortent volna,nevetgelnek..
Multkor mar olyan durva volt,azt hittuk olik a csajszit...lehet szadista hajlamu? :D De amikor szombat reggel 8-kor Hedi az ordibalasukra ebred,akkor azert kipattantam az agybol, es lekopogtam nekik..
A mellettunk levo szomszed csajszi nagyon jofej,neha beszelgetunk a keritesen keresztul,mar beigerte,hogy egyszer majd athiv kavezni :) Mellesleg van egy csini feher Audi kupejuk :) Meg 2 gyerekuk :)
Ami meg neha zavar,hogy az itteni kertbe jarnak nyaron a tulaj lanyai az unokakkal,es eleg hangosak,foleg amikor Hedit altatom a haloban. De mondjuk megertem,hogy valahova vinni kell a gyerekeket,ez az hatigyjartunk kategoria...
Egyebkent meg azert tunik fel a zaj,mert itt nincs alapzaj,mint Budapesten :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése